Kändisar och deras hundar

Att amerikanska presidenter och de brittiska monarkerna traditionellt sett alltid har haft hundar är knappast någon nyhet, men det finns massor av kända personer som också har fyrbenta bästa vänner. Ärligt talat så är det något alldeles särskilt med personer som är hundvänner och det handlar om allt ifrån Benny Andersson på hundpromenad runt Djurgårdskanalen till Kanye West som kelar med sin cocker spaniel framför kamerorna. Medan dessa superkändisar inte spelar i filmer eller håller konserter, så gillar de att spendera sin lediga tid med sina gulliga pälsbebisar. Vi skall här ta en närmare titt på kändisar och deras hundar och i vissa fall kan det nästan vara lite överraskande att se vad för slags hundar de har valt att leva med. Vissa är så förälskade i sina hundar att de köper kläder åt dem. Så varför inte klicka runt på nätet och se om du kan hitta en liten tröja till hunden från barnklädessajten kidsbrandstore.se eller kolla efter hundtröjor någon annanstans. Även hunden måste ju följa trenderna, eller hur?

  • John Legend och Chrissy Teigen har varit ett av Hollywoods stora celebritetspar under de senaste åren och de drar sig inte för att medverka i reality-serier och att göra musikvideos tillsammans. Allt kan verka ganska så puttinuttigt, inte minst då de daltar med dottern Luna inför kameran, och det är därför ganska lustigt att deras tre älskade hundar är franska bulldoggar. De heter Pepper, Penny och Puddy och gör med sina stora, goa ansikten en rolig kontrast till de andra bildsköna familjemedlemmarna.
  • The Rock. Dwayne Johnson har gjort enorma filmsucceer och är med sin imponerande fysik en av Hollywoods mest populära skådespelare. Denna lekfulle jätte har även han, en liten fransk bulldog och han drar sig inte för att ta med sig sin älskling till gymmet där denne agerar som hans personliga tränare och uppmuntrare.
  • Kylie Jenner. Denna medlem av familjen Kardashian har länge varit en stor djurvän och när hon inte poserar framför sin telefon eller gör läpparna ännu större älskar hon att kela med sin lilla italienska greyhound Norman. Med sin långa nos och lekfulla personlighet har realitystjärnan till och med skapat ett alldeles eget Instagram-konto åt sin vovve, som snart har lika många följare som sin matte.
  • Patrick Dempsey. Denne snygging har fått hjärtan att slå lite snabbare ända sedan åttiotalet och under åren som Doktor MacDreamy i Grey’s Anatomy, tog han tittarna med storm. Att han dessutom är en känd hundräddare som tagit hand om otaliga herrelösa vovvar, gör honom ännu mera åtråvärd i fansens ögon och det håller vi absolut med om!
  • Ariana Grande. Denna begåvade sångerska har inte bara en enorm röst och miljontals fans, hon har dessutom hela nio hundar som alla räddats från gatan. Att celebriteter med sådana framgångar och rikedomar föredrar att rädda liv på allehanda byrackor, ger oss ännu fler anledningar att älska dem! Detta är verkligen exempel att föregå med, som alla bör följa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

hotnews